Toužím po ní..

Toužím po ní..

Anotace: =)

Když se mi vánek tvé pusinky svezl po tvařích,
Citil sem se jako ve filmových scenářích,
Tvé křivky patří opravdu na ta nejdražší plátna,
úsměv Tvůj rozzáří i svíčku bez vlákna,
vlny Tvých vlasů přenesou přes největší oceán,
v očích ukrytý máš ten nejvzácnější drahokam,
jako slepý, který mohl by spatřit nebe,
byl bych šťastný, když pohladím Tebe...
Autor Goffy, 25.10.2009
Přečteno 623x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka, ilona, Prokešová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí