Aspoň na chvíli

Aspoň na chvíli

Anotace: Básnička z roku 1991

Jak asi daleko dneska večer
na mne zas nečekáš
dívám se Prahou temnou
jak před nocí zatahuješ záclony
místo abys tu byla se mnou

Vůbec nevíš jak zase
náladu mám bídnou
a každej navíc pozná po hlase
jak je mi líto
že tu nejsi se mnou
aspoň na chvíli.
Autor Ondřej Zlámal, 26.10.2009
Přečteno 396x
Tipy 1
Poslední tipující: Jana M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí