Nesmiřitelný

Nesmiřitelný

Anotace: ...sám se sebou....

Sbírka: Mé já

Nejsem silný...
Čí jsem...
Ptám se v hříchu...
Sebe...
Který není...
Zase zebe...
Nevím co jsem...
Neb nevím co chci...
Ztrácim se v duši...
Sevřené...
Svěrací kazajkou...
Znát...
Chtěl bych...
Pocit síly...
Co kácí...
Nerozhodnost...
Těla...
Které by mě chtěla...
Ty...
Už asi ne...
Co proteče...
To pomine...
Člověče...
Nerozhodný...
Možná šeptáš...
Sama...
V utajení...
Lhaní...
Zapomínání...
Mě nezachrání...

(Píši Ti slova, která nikdy nebudeš číst.)
(Promiň!)
(Tvůj Nesmiřitelný.)
Autor Tom XVI, 27.10.2009
Přečteno 417x
Tipy 9
Poslední tipující: Lioness, mademoiselle secret, páááááááá, destovecka, Romana Šamanka Ladyloba, Fenceless
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smíření přináší diplomacii...
Nesmiřitelnost bere šance...

27.10.2009 07:50:00 | Fenceless

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí