láska odvěká

láska odvěká

Anotace: čas letí, kdo si uvědomí co má či měl??

snad zralost lásky
či noční čas
tak rychle letí
kolem nás

miluji tě

láskou přátelskou


jak rychle prožili jsme
chvíle co nelze slovy vyslovit
představ si kdo za ten čas
nás stihl opustit

můj přítel teď leží v hluboké zemi
jen jeho miska mou kuchyň zdobí
vše letí
čas neúprosně nás nutí myslet
na své milé
přátele

tak musím říct,že tě miluji láskou odvěkou..
Autor Meriel, 28.10.2009
Přečteno 321x
Tipy 8
Poslední tipující: PANGÁSIUS, Bíša, NikitaNikaT., al-pacino, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé.

03.11.2009 19:11:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí