Pro tebe..

Pro tebe..

Anotace: Co na tobě miluji..

Tvá přivřená víčka,když se na mě usmíváš,
To jak se cítím když vedle mě usínáš..
Tvůj dotek když mě pohladíš,
Tvá slova,že mě nezradíš,
Tvé ruce co mě do náruče berou,
Tvé plány,že budu Tvou ženou.
To vše a ještě víc..
Autor Eresiel, 29.10.2009
Přečteno 682x
Tipy 4
Poslední tipující: BArBArKO, Mbonita, jaulina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí