Tvé hřejivé tváře

Tvé hřejivé tváře

Anotace: hezký podzimní večer :-)

Noční nebe,
padá hvězda.
Podzimní měsíční záře,
přikryla tvé hřejivé tváře.

Svití měsíc,
tak jasně.
Už je to šestý měsíc,
co držíš pevně mé dlaně.

Noční nebe,
svití měsíc.
Však já miluji jen Tebe,
I když je někdy jen půlměsíc.

Nebe,měsíc a noc…
Svití mi v mysli stále,
jako polibky a doteky na tvé hřejivé tváře.
Autor smazanej, 30.10.2009
Přečteno 370x
Tipy 3
Poslední tipující: Prokešová, Elisha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí