Jsme My

Jsme My

Anotace: .

Při pohledu na Tvůj obraz
nevidím Tu krásnou dívku
ale vidím Nás
si část mě
a já část Tebe
když jsem s Tebou
chci zastavit čas.

Mám spousty otázek
a žádné odpovědi
jediné co teď vím
je že k sobě patříme
a taky co cítím
máme tolik krásných vzpomínek
tak neměj strach
zbav se ho
miluj mě
nehledej v tom nic zlého.

Jen by mě zajímalo
co je nad láskou?
tohle už není jen láska
tohle je něco víc

miluji Tě.
Autor Larey, 31.10.2009
Přečteno 368x
Tipy 5
Poslední tipující: hašlerka, blue, carodejka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

snad pochopení, přátelství, blízkost...

01.11.2009 02:20:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí