Chybí mi víra

Chybí mi víra

Anotace: 1.11.09 hledala jsem jistotu...

Bez Tebe přestávám věřit v lásku.
Naděje pomalu pozbývám,
že mne snad udrží nad hladinou.
Pod víčky slzy zas ukrývám.

Chybí mi jistota náruče Tvé.
Co může mi jen málokdo dát,
odmítla bych vše pro naději,
že po Tvém boku budu smět stát,

až najdu víru v Tebe, snad v nás.
Autor Kristine Clary-Aldringen, 02.11.2009
Přečteno 295x
Tipy 9
Poslední tipující: Vlk v rouše, Larey, enigman, Psavec, Markéta Hl., v.hercik, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí