Dešti!

Dešti!

Anotace: a je tu zpátky podzimní deprese..

Přišel déšť
smyl moje štěstí
stejně rychle jako ho přinesl
a to mě děsí
nebyl jsem smutný
a on mi ho jednoduše odnesl.

Lehtá mě po tváři
tak hrubý a přitom tak něžný
vrať mi ho prosím
chci zpět své štěstí
já prosím tě dešti.

Fajn
ignorantsky si padej dál
na tento zlý svět
kdybys alespoň smyl ZLO
které ho obývá
ale ty ne
nemáš mě rád
a já tebe taky
tak si vem co jsi mi dal!

Vem si mou lásku
vem si můj život
mé radosti
ale s nimi i strasti!
všechny bolesti
a taky starosti
nic z toho už nechci.

Vem si je
a prš na mou tvář dál
v tvrdé noci slepý výraz
koneckonců
vždyť to má výhodu
nevidí přes tebe mé slzy.
Autor Larey, 02.11.2009
Přečteno 340x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Květka Š., hašlerka, Mbonita, WhiteSkull, Matty09, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutné, leč velmi hezké!

03.11.2009 09:23:00 | hašlerka

Nikdy nevis, co ti z nebe spadne do klina ;-)

02.11.2009 23:33:00 | Matty09

Hodně moc smutná, ale slzy smyjí i bolest...

02.11.2009 22:46:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí