Doznívá

Doznívá

Anotace: ...zklamání.

.
Má vůle je silná,
dokážu věřit,
čemu chci.

Navzdory okolnostem
pravdu přehlížím,
v laskavých tónech
vidím tvoji tvář.

Už tvoji cestu nezkřížím,
jasné je jako svatozář,
že není kolem tvojí hlavy.
A víno tvá krev.

Za tvými slovy
ne zrna, jen plev.
I to jsem neviděla.
A srdce tvé, že zebe.
Prozaický svět.

Je mi to líto
Líto je mi sebe.
Už neměla bych
se ohlížet.
.
Autor Terakota, 02.11.2009
Přečteno 418x
Tipy 9
Poslední tipující: efie, bobi bobie, Zefi, Psavec, enigman, labuť, Štěpina G
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Držím se tu zuby nehty,
rozervané do krve,
nejde mi to psaní básní
stejně jako poprvé.
Ale je mi bez vás smutno,
že jsem tady už jen host,
psaní byla moje láska,
rýmování pro radost.

03.11.2009 15:55:00 | Terakota

Doufám, že se tady zase zdržíš.

03.11.2009 13:49:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí