Zamilovaný v křídlech a v kokpitu...

Zamilovaný v křídlech a v kokpitu...

Anotace: všem zamilovaným všem křídlům a letcům a čokoládě...

Máš chuť sladší než čokoláda,
vůni poutavější než Shanel Pět,
tvá vůně mě okouzlila....
Ó žalmy, chci vás Lásce pět,
Do ouška říkat polibky
milostné dvojsloví vět,

Jsi můj něžný květ.
Jsem tvá včela
- ty můj celý svět

Jsi jediná v poušti kapička,
já žíznivý, ústa vyprahlá
jsem žebřík - ty rosnička

Jsem aeroplán
ty Lásky palivo,
pro motor cennější
než benzín,
Letím celý lán
hledám nejkrásnější...
šátek v ruce
a
Tebe! ó TEbe!
letím kličkuji nebe
do tvaru čar srdce....

Shazuji pasníčka
miluji...králíčka
Líbám tě na líčka

Do dlaní ti píšu básně....
ó s Tebou je tak krásně.....
Autor L. Šebestián Borský, 03.11.2009
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí