Jak?

Jak?

Anotace: Někdy je levá pravá a pravá levá. Tak která je která?

jako ve skleněné kouli točí se mi svět
černá a bílá obloha obzory střídá
všechno se vrátilo jednou tam a zpět
a mě zastihla nepřipraveného bída

Nevím či hřeješ nebo jsi kus ledu
Nevím jestli si opravdu pamatuješ
Nevím jestli jsem dole nebo zrovna vedu
zatím co ty jsi ve svém světě pluješ

Štěstí či ostří do hrudi jsi mi vrazila
Jak poznat mám co tě přijemně vzbudí
Nevím jak říct ti aby ses nezblobila
že všechna tvá slova tak hřejivě studí

Jak mám tě vzít za ruku aby ses usmála
Jak podívat se ti do tvých modrých očí
jak to jen udělat aby to hlava má ustála
když v jejich kráse se semnou všechno točí

Jak tě mám obejmout abys mi nezmizela
jako mlha co vyjde slunci vstříc
si malá čertice s tvářičkou anděla
a tak nevím jak ti to říct
že...
Autor Midnighter, 04.11.2009
Přečteno 401x
Tipy 6
Poslední tipující: Midnighter, Romana Šamanka Ladyloba, Lioness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přeji ti, ať najdeš spůsob jak
a prozradím ti,
nejspíš máš víc než jeden pokus

04.11.2009 08:14:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí