Tančím s Tebou

Tančím s Tebou

Anotace: ...

Chtěla bych s Tebou jednou tančit na píseň loudavou
Nechala bych se unášet Tebou a melodií houpavou
Jen pár minut mít Tě zase tak blízko jak máš to rád
Jen pár minut dokud nepřestane hudba hrát

Tančit a jako v biografu pustit si o nás dvou pohádku
Tančit a pouštět si ji dokola i pozpátku
Dojít až tam, kde a jak jsme se poprvé poznali
Tančit a vzpomínat, co všechno jsme si dopřáli

Chtěla bych s Tebou tančit a se zavřenýma očima
Vrátit se tam, kde Tě moje tělo nekonečně objímá
Vrátit se tam, kde nic než Tebe chci a moc si přát
Aby při každém loučení nebál ses říct "Mám Tě rád"

I teď tančím s Tebou i když nám k tanci hudba nehraje
Vznáším se nad parketem a přemýšlím, jestli v Lásce někdo vyhraje
Sama znám tu jednoduchou odpověď na podobné otázky
tančím s Tebou a vím,
Že vyhrál každý, kdo poznal, jak těžké je žít bez Lásky
Autor Koza, 04.11.2009
Přečteno 464x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jedam, Holis, hanele m., nejsembásník
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Překrásná, ač je místy posmutnělá...*:)

02.06.2011 17:46:00 | PIPSQUEAK

a mě se líbí...

18.02.2010 23:43:00 | jedam

Možná nevypsané, ale upřímné...

27.11.2009 11:41:00 | Holis

Působí to na mě hodně "nevypsaně" a prostě...báseň není jen o rýmu....ale jinak se mi moc líbil konec:-)

04.11.2009 14:57:00 | Sllunce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí