Jen jediné přání

Jen jediné přání

Anotace: Když už se láska vytrací a človék žije jen z poslednich kapek naděje že se to zase v krásné obrátí...Tohle je pro mého Románka

Proč trpět na lásku ?
Proč mám trpět jediná?
Co na světě tolik mě proklíná?
Proč říká se že v lásce vyhrává kdo miluje míň?
Kdybych to věděla mnohé si ušetřím.

Mám pocit že pořád libí se ti mě trápit...
Mám pocit že doopravdy mě chceš ztratit...

Proč házet za hlavu 3 krásné roky?
PROČ???
¨Pro nás to byly velké životní skoky.
Tolik si mě naučil jak chodit životem..
Tolik času jsem ti věnovala že už jsi mým osudem.

Snesu ti i modré z nebe
a za to nebe chci jen tebe......
Už zbylo mi jen poslední přání.....
Všechno krasné ať se mezi nás vrátí...
Autor Wiloou, 05.11.2009
Přečteno 334x
Tipy 2
Poslední tipující: Giginka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné, opravdové...tak mu to vše řekni...držím palečky, ať ti to vyjde!

05.11.2009 00:43:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí