Konec světa byl by bez tebe

Konec světa byl by bez tebe

Anotace: kdyby nebylo na světě bolesti žily bychom stereotypem a ten je po čase nudná záležitost...proto to střídaní láska,štěstí,síla zvyku,neštěstí,pláč,smutek ale pak zase láska.....atd :DRománku doufám že jsme fáze 1. max 2. Miluju tě

Nedá se zapomenout,když tolik nás to bolí...
Proč není to čas kterej vždycky rány zhojí...
Jen jména jsou v naší hlavě ozvěnou...
Kolem sebe chodit a potupně mít hlavu zkloněnou...
Tyhle pohádky špatně končí...
Je konec kamarádství když láska se loučí..
Vždycky je to pro nás konec světa...
Pokaždé to bolí a neřekne to jedna věta.
Tohle je teď to poslední co bych chtěla zažít...
I když vím jak na to nechtěla bych tě ztratit...
Miluju tě a na to mi taky nestačí věta
ztratit tebe byl by konec světa....
Autor Wiloou, 05.11.2009
Přečteno 501x
Tipy 1
Poslední tipující: harmony
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí