Skála

Skála

Anotace: To je tak...jste v Prokopském údolí, stmívá se a je úzko...

Stojím na skále
Koukám na jezero
Jsem klidná, pak ale
To všechno zmizelo

Tady jsme stáli spolu
A tiše se dívali
Co se stane, až sejdem dolů
Nikdy nepředvídali

Byla krásná, to uznávám
Neměl tys mě ale rád?
Vždy, když na to vzpomínám
Vím, že jsem se zapomněla bát

Věřila jsem v to, co bylo
A neviděla možnost jinou
Příliš se mi to líbilo
Abych hledala konečnou

Teď tu stojím a dívám se
Už nebrečím, slzy už jsem dávno zapomněla
Učím se znovu žít, žít a snažit se
Abych na to už víc nemyslela...
Autor Dragoniana, 05.11.2009
Přečteno 291x
Tipy 5
Poslední tipující: jesterka, Sleepwalker, Prdelka10, Djinii
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí