Snaha

Snaha

Anotace: ???

23.11.1999

Snaha

Snažím se
spát
ale nevím
jak usnout mám

snažím se
nemyslet
ale myslím dál
o tom jak
zraněné srdce mám

snažím se
zapomenout
ale srdce miluje dál

ve svém srdci
Tě totiž mám
i když nerad
o tom povídám

snažím se
lásku
novou hledat
ale problémy mám
a nevím jak dál

snažím se
život
a lásku žít dál
ale jen bůh ví sám
proč tak těžký úděl mám
Autor JarekBrnoCz, 05.11.2009
Přečteno 336x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka, efie, Prdelka10
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí