Lásky král

Lásky král

Anotace: co bychom si počali, kdybychom lásku neznali

Víš, kdy kvete kámen a kdy se vítr směje?
Víš, kdy plamen chladí a kdy mráz něžně hřeje?
Víš, kdy pláču štěstím a směju žalem?
Když miluju Tebe, stal ses pro mě Lásky králem

Víš, kdy ruka líbá a kdy ústa hladí?
Víš, kdy slzy hojí a tělu vzdát se radí?
Víš, kdy mám pocit, že se rodím a umírám málem?
Když miluji Tebe, stal ses pro mě Lásky králem.

Víš, kdy růže zpívá a kdy píseň létá?
Víš, kdy silná touha páry rukou splétá?
Víš, kdy jsem jak víla a krása ze mě sálá?
Když miluji Tebe, Tvou Láskou jsem se stala.
Autor Koza, 06.11.2009
Přečteno 387x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, BARBYE, Holis, Pevya
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Roztomilá, líbí...*:)

02.06.2011 17:53:00 | PIPSQUEAK

Vzdávám hold královně :)

16.04.2010 14:57:00 | BARBYE

Moc hezké vyznání, to musí toho tvého krále těšit :)

08.11.2009 09:11:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí