Závidím

Závidím

Anotace: jsem závistivý sobec..

Dívám se do deště
a závidím mu
s jakou lhostejností si padá
za sychravým západem
a po nikom nic nežádá.

Slyším jak měsíc vzdychá
nad svým odrazem v moři
nad tou bílou krásou
a závidím mu
že se s ní může chlubit
před celým světem.

Větřím květiny na louce
házející úsměvy na slunce
a závidím jim
jejich bezstarostný život
a dětské štěstí ve tváři.

Cítím že mi odcházíš
s každým dnem se mi vzdaluješ
a závidím Ti
protože
jestli se podle sebe rozhodneš
budeš šťastná
a to je přesně
to co chci.
Autor Larey, 06.11.2009
Přečteno 363x
Tipy 6
Poslední tipující: Elisha, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad až moc velkorysá poslední sloka - od sobce.

06.11.2009 16:20:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí