O NEJLEPŠÍ HOLCE!

O NEJLEPŠÍ HOLCE!

Anotace: :-)

Byl jednou jeden podzimní den,
na zastávku jsem šel a znenadání se předemnou myhl ten krásný blonďatý sen...

Poznal jsem dívku, na krátko ostříhané vlasy,
a od toho dne zažívám neuvěřitelné časy.

S ní to je jak v pohádce, rozumíme si, bavíme se,
smějeme se strašně moc,
je to vážně úžasná holka, mám jí rád moc!

Neznáme se dlouho, je tomu asi měsíc tak,
ale každý den si píšeme, je to jako bych stoupal do oblak :)

Kolik už jsme toho spolu zažili... Nespočet věcí, zažítků srandy... Taky jsem pokecal s lidma z její bandy.

Mezi náma to je neskutečné, prostě NEUVĚŘITELNÝ VZTAH,
musel jsem o tom napsat báseň, protože jí mám moc rád!!! :)
Autor Lukii, 07.11.2009
Přečteno 389x
Tipy 1
Poslední tipující: F.i.L
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak ať vám to vydrží .)

07.11.2009 01:10:00 | Djinii

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí