Bloudící srdce

Bloudící srdce

Anotace: Báseň o nešťastné lásce. O dívce, která pozdě přišla na to, co ztratila.

Stála tam. V plamenech pekelných.
Na tváři splín a v duši chlad.
A z těch plamenů sálalo do světa její neštěstí.
Jazyky plamenů olizovaly její tělo i duši.
Týraly ji. Nikdy však natolik, aby došla klidu.

Tak bloudí dívka bledá světem.
Na tváři splín a v duši chlad.
Splihlé vlasy padající do tváře.
Do tváře, která hoří i mrzne zároveň.

Tak bloudí dívka bledá světem.
Hledá světlo svého života.
Živou vodu, která uhasí její plameny.
To světlo však už září v očích jiné.
Autor jenifr, 07.11.2009
Přečteno 416x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí