Chlapec

Chlapec

Anotace: Moje první písnička, text je můj, zpěv Žula, odkaz: http://www.edisk.cz/stahni/00751/Chlapec.mp3_4.98MB.html

Byl jednou jeden chlapec který poznal jednu dívku
po čase bez ní nemohl být jako pláž bez písku
ale nebylo to snadné pro něj byly časy strašné
probděné noci s myšlenkami o ní slzy tajné
pro něho snahy marné pro ni život jako báseň
ruku v ruce pohled na ně viděl jejich vášeň
ona zamilovaná s jiným pro něho smutná píseń
ale nemohl to vzdát on se nechtěl odrovnat
nešel přímo proti němu a chtěl se mu vyrovnat
chlapec nikdy nevěděl že ji bude tak milovat
život mu nikdy nepřál bál se že už nebude přát
propsané hodiny v jeho srdci se tvoří strach
že nejde bez ní být a tvoří mu ze srdce prach
jeho oči krvácí při pohledu na její vztah
chtěl by být na jeho místě tak strašně moc si to přál
a nevyslyšená prosba dělá peklo z života.

I když myslíš že to nejde
změna vždycky přijde
a to lepší vzejde
je to tak je to tak
nesmíš se bát
nenech život jen stát
nepřicházej o ty věci a půjdeme dál.

Chlapec se cítí na dně ztracený sám jako ve tmě
ona všímá si té změny a už tuší co se děje
chlapec je tak blízko a ona mu dává naděje
začíná se bát že asi cítí že ho miluje
přichází špatný den a on s koncem vepluje
miluji Tě už vše končí takhle to dál nepůjde
chlapec dořekl ty věty ona jeho slzy na rtech
jsou jako svázání k sobě v téhle jejich smutné době
stalo se to jeden večer dosáhli hvězd společně
jejich rty se spojily jak odraz nebe na vodě
ona zmatek v hlavě on ptá se jí jak teď vše bude
chlapec nezná odpovědi napověz mu osude
dívka neví kudy dívka neovládá city
dívka bojí se té změny její sny jsou tak zaryty
hluboko že nechce ztratit oba ani na chvíli
jeden však musí odejít a s ním vše co zažili.
Autor Larey, 08.11.2009
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí