Ztrácení se v dešti

Ztrácení se v dešti

ZTRÁCENÍ SE V DEŠTI
--------------------------------------------------------

V dešti stojíš zas a já Tě opět ztrácím
Neměj smutek, v nás je láska stále dál
Čtu v knize si a listy si obracím
Jak nemít ten sen, to bych se nenadál.

Už zas kroky Tvé se na chodníku vrací
Uštvané srdce mi buší spěchem jen
Už lásky strom se řeže, rychle kácí
Tak naposled pojď jen, pojď před dům se mnou ven.

Mám tisíc důvodů se k Tobě točit zády
Jen tak v křesle spát a nemít vůbec čas
Jezdit do práce a ptát se na závady
Těch zlých citů, jen ne krás.

Svět je somnambul a co já vím, s kým bloudíš
V očích mě pálí sůl, jsem láskou uspaný
Už nech průtahů a řekni, že mě soudíš
Vždyť je vražedný to pocit, nemít rád.

Vylít´ noční sten těch koček toulajících
Jsou jako Ty a hranic neznají
Procházejí kolem peřin lidí spících
Už si nechci dále přát, přezírat a horkem plát.

Mám tisíc důvodů se k Tobě točit zády
Jen tak v křesle spát a nemít vůbec čas
Jezdit do práce a ptát se na závady
Těch zlých citů, jen ne krás.
Autor Zasněný básník, 08.11.2009
Přečteno 430x
Tipy 33
Poslední tipující: Gabrielle, Vlk v rouše, Danik, Quigleika, Dameira, Lady Carmila- Políbená mlhou.., Adie.80, DNA, hašlerka, Ayaka Midoriko, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

strašně krásně píšeš

29.11.2009 14:27:00 | Vlk v rouše

Nádherné ..:)

19.11.2009 09:50:00 | Dameira

Moc hezká, ztrať se v tom dešti a prožij krásné chvíle ve svém životě.

08.11.2009 18:52:00 | carodejka

povedla se ti =)

08.11.2009 17:17:00 | Duhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí