Malá drobná Chybka ….

Malá drobná Chybka ….

Anotace: ...pro někoho ..pro druhého velká rána a bolest... a kolonka zoufalé , zde není ....

Chycená mezi dvěma světy.
Ztracená na věky.
Říkala hnusné věty,
bude navždy v prokletí.

Hodila sklenku,
zaťala drápek:
Jsi ubožák a strašně zlý chlápek!
Opakuje to dokola jako kolovrátek.

Jak si tím pomůže?
Jak to napraví?
Slova zlá už se nikdy neztratí.
Zůstanou viset mezi nimi.

Jednou se opustí,
jejich city už se nevrátí.
A jako důvod udají,
že nemohli číst stejné knihy .

Samá lež.
A samé kdyby ....
Temná věž.
A hloupé chyby...
Autor kuskus pruhovaná, 09.11.2009
Přečteno 328x
Tipy 20
Poslední tipující: Woski, NikitaNikaT., Nussichoco, efie, Zefi, Psavec, hašlerka, Mraveneček, enigman, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chyby ze zoufalství lze pochopit,
těžké je najít sílu, odpustit...

09.11.2009 10:12:00 | nejsembásník

Velkým uměním je odpouštět...

09.11.2009 10:09:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí