Sebevrazi

Sebevrazi

Anotace: :(

Tančíš mezi stromy
s paprsky slunce
šimrájí Tě po líčkách
s díky je příjímáš
a hraješ si svou hru štěstí.

Dál a dál letíš
svým nerozhodným světem
do kterého jsem Ti přivedl
muže jménem Zmatek
líbá se teď s Tvým srdcem
a nechce nic nazpátek.

Miluju Tvůj pohled
do moře mých očí
ve kterém se chceš koupat
potápět tak hluboko jak jen to jde
i když víš jaký to má dopad
na Tebe i na mne.

Jsme dva sebevrazi
žíjící neoriginální pohádku
ve zlém světě plném zlých duší
v lepší nedoufáme
a bereme si jen strach a hrůzu
z toho co bude
z toho co je
z nás.
Autor Larey, 10.11.2009
Přečteno 272x
Tipy 6
Poslední tipující: hašlerka, Květka Š., al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí