Opatrně našlapuji do trávy bosa...

Opatrně našlapuji do trávy bosa...

Anotace: ...zas začíná se den, měla jsem já sen... ...jen o Tobě lásko má,já toužím, být jen Tvá...

Z okna dívám se
na nebe.
Je mě jen půlka
bez Tebe.

Znova opakuje se
mi sen.
Pojd, vyjdeme si
spolu ven.

Opatrně našlapuji
do trávy bosa.
Maličko na nohy, zastudí
mě rosa.

Nepatrnej pohled, Tvých
očí zachytím.
V ten okamžik, zvláštní
pocit ucítím.

Vnímám, že očima
mě spaluješ.
V ten moment, nepochybuji,
že mě miluješ.

Vstaneš, a blíž
ke mně přistoupíš.
S pohledem do mých očí,
mě políbíš.

Něžně svými rty, mých rtů
se dotýkáš.
Jak miluješ mě, tiše,
přitom zašeptáš.

Taková chvíle pro mě
moc znamená.
Konečně kolem nechodí,
láska bez jména!
Autor Labanda, 10.11.2009
Přečteno 444x
Tipy 6
Poslední tipující: Aka Kiss, střelkyně1, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

úžasné, milé a parádní, krásně rýmované, zatím nejlepší co jsem dnes četl :o)

11.11.2009 21:23:00 | Aka Kiss

Krásně,jemně našlapuješ!:-))

11.11.2009 19:58:00 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí