Dnes ráno

Dnes ráno

Anotace: :(

Dnes ráno
jsem se miloval s mlhou ve Tvém srdci
promiň mi to
nechtěl jsem to
ani jeden na to nejsem hrdi
na trávě plné rosy
láskou opilí.

Dnes ráno
jsem udělal jizvu na Tvé duši
nožem jménem láska
už nejsi tak čistá
jak jsi byla
mrzí mě to
že tak hluboko se vryla
ten nůž sebou stále nosím.

Dnes ráno
jsi plakala nad mým hrobem
v dešti tak krásná
s ubrečeným úsměvem
protože víš že bych to tak chtěl
aby jsi byla šťastná
aby jsi se smála
aby tvůj hlas pro mě pěl.

Dnes ráno
jsem se opět probudil bez Tebe.
Autor Larey, 10.11.2009
Přečteno 331x
Tipy 7
Poslední tipující: Lady Carmila- Políbená mlhou.., carodejka, ryann, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuju :)

25.11.2009 22:48:00 | Larey

wow...zjistila jsem, že když chci zážitek...tak jedině tady (jako u tebe) supr..fakt..

25.11.2009 21:20:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..

Krásné pocity, skvostná výpověd mladého a milujícího srdíčka.

15.11.2009 00:25:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí