Nesprávny výber

Nesprávny výber

Anotace: To je tak, keď niečo máte, no chcete dačo iné...viem, nie je to na bohvieakej úrovni, no vyjadruje moje pocity, ktoré som vtedy cítila...

Neviem čo bolo
Neviem čo bude
Viem len jedno
Chcem byť tu, blízko tvojej hrude

Mať tak moc vrátiť sa späť
Stretnúť ťa v inom čase
Naplniť sa tvojim tieňom
a ísť po tvojej trase

Oči zavreté, krídla napnuté
to je to čo dáva nádej všedným dňom
Život je však nesplneným snom

Oči zavreté, krídla napnuté
Viem, chcem viac ako mi môžeš dať
Zostáva len zabudnúť a skúsiť šťastie druhý krát.
Autor Stankaa, 10.11.2009
Přečteno 273x
Tipy 1
Poslední tipující: Larey
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí