Až jednou...

Až jednou...

Anotace: mé MILOVANÉ Ivance:-*

Je docela možné, může se to stát
Že jednou rozlomím chleba
V naší zpustlé kuchyni
plné líných kosatek, pomerančů a prázdných láhví od tramínu
a budu jen já a přetržený pecen srdce
nezbude v něm (a ve mně) ani slza tvé krve
tvůj temný parfém když se nahá do mě přeléváš
a ani déšť nevybubnuje do oken čokoládu tvých očí
pak vezmu krumpáč a lopatu
teple se obleču
a vykopu hrob
pro své poslední a nejkrásnější srdce…
Autor Herjann Skald Vargstjern, 11.11.2009
Přečteno 571x
Tipy 3
Poslední tipující: Jana M., páááááááá, Maro Deives
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi pěkný text.

12.11.2009 15:25:00 | Jana M.

..smutné

11.11.2009 22:55:00 | páááááááá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí