Pořád čekám, princi....

Pořád čekám, princi....

Anotace: Čekání na prince na černém koni je dlouhé, tak si ho zkracuji psaním básní... =)

Jsem hvězda
Co nezáří.
Hledám měsíc
který mě rozzáří.

Jsem žíznivý tulák
co má žízeň.
Stejně jako on
i já prožívám tíseň.

Tíseň,
která se mě nechce pustit.
Jen ty,
mě od ní můžeš odprostit.

Chci večer usínat
a díky tobě
se těšit na nový den.
Chci se pořád usmívat
a to díky tobě jen.

Chci tě milovat
a chci být milována tebou.
Dej mi co chci
a já
zasypu tě něhou.

ANO,
mluvím o TOBĚ
můj princi...
Pořád na tebe čekám,
kdy se tě konečně dočkám?!
Autor m@rushka, 12.11.2009
Přečteno 381x
Tipy 4
Poslední tipující: Haminka, Prokešová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já čekám na toho na bílém

25.11.2009 15:52:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí