Druhý pokus

Druhý pokus

Anotace: ...aktuální stav

Dávno už nejsme pár
Jsem sama a ty sám
Vybral sis ji, nemyslel na mě
Kdo mi ted nabídne ku pláči rámě?

Všechno se změnilo
Nic není jako dřív
Lásku si nekoupíš
Ta musí sama přijít

Žiješ jen ve snech
Ve vlastních pocitech
Hlavu máš v oblacích
Romantik na křídlech

Zase mám život svůj
Budeš teď její a ne můj
Chci najít jiného nebo být sama?
Nikdo mi nevěří, že zvoní hrana...
Autor Ugisha, 12.11.2009
Přečteno 325x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, Pevya, Metcheque
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí