proč

proč

Anotace: ... se ti svěřuje a ...

.
proč
za trest
musí psát
vždyť neřád
ten řád dostal jen
když s tebou měl být

a chvilkovou věčností zatáhnout
toužebnou pilkou směl pod
svící společných osudů

to proto mu psaní
každý večer
ve spaní
brání
ne
snad
pro řád
jen než se
vyvleče ze všech
smyček svých neřestí
které jsi snad protkala pocity
aby se i za Kaina zadusil dávný rytíř
zakletý z nepřízně ve přízi železné nevinně
řádkem po řádku tvoje zlé čáry ruší
bez modliteb do starých pořádků
a nejmenší známky lítosti
za tvou, kterou nemáš
ani zdáním neměla‘s
hluboko v srdci
jen prodanou
chlubila
ses

kdysi

vracím
řád přibitý
do čela

nebyla jsi !
.
Autor a_tao, 13.11.2009
Přečteno 507x
Tipy 15
Poslední tipující: Lota, jedam, efeeez, Psavec, Churry, hašlerka, malá slečna, WhiteSkull, Kapka, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí