Jak daleko je ke tvým rtům

Jak daleko je ke tvým rtům

Anotace: no comment

Jak daleko je ke tvým rtům
je marné po nich toužit
dávám sbohem přešlým dnům
údělem mým je se soužit.
Už vím jak chutná hořkost osamění
když žiješ teď pohádku s princeznou jinou
vteřina jedna tvůj život pozmění
a naše osudy se minou.
Autor callmyname, 14.11.2009
Přečteno 571x
Tipy 3
Poslední tipující: Janca.LP, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí