Dny bez tebe

Dny bez tebe

Anotace: popis mých pocitů, které mám když ty jsi daleko...

Zlato, ty dny bez tebe...
...jsou jak Země bez nebe.
Jak jaro bez rosy,
jak kytička bez vosy,
jak uschlý lásky máj,
jak nedokonalí ráj.
Jak léto bez slunce,
jak matematika bez funkce,
jak podzimní stromy bez listí,
jak člověk, který znejistí.
Jak bílá zima bez sněhu,
jak tvoje rty bez medu...

Takové jsou přesně
dny celé bez tebe.
Jsou ošklivé a chladné,
nemám lásku, která mě zahřeje!
Autor Bereniké, 15.11.2009
Přečteno 446x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Neldor, F.i.L
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí