Anotace: .....Ten kdo lásku má, může být zítra popraven.....

Má krev je modrá,
Mé myšlenky pravdivé,
Má pravda sama ocelová,
Strašlivá smrt mě stihne.


Má hlava zmatená,
Láskou ženy vnadné,
Mé pošetilosti brána,
Jež z mého srdce k rozumu plyne.


Zaslepen vášní, vroucí láskou,
Objat vzpomínkami, nádhernou kráskou,
Mé tělo, maso, myšlenky sázkou,
Jen ty, ty budeš mou láskou.


Zničen tvými pohledy,
Srdce zalité steskem,
Vzpomínaje na tvé doteky,
Ztrácejíc se to v dáli vše za dunění zvonů s leskem.


Mé zmatení tvou osobou, věrnými city,
Můj pohled na věc, pevný, kovaný, litý,
Mám smysl svého života, svého bytí.
Autor TheNewAgeShakespeare, 17.11.2009
Přečteno 491x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí