Bez názvu

Bez názvu

Anotace: Bez názvu, bez anotace...

Myslel jsi na to, co chtěl by jsi dokázat?
Tak nestůj a pojď - pojď mi to ukázat.
Nebudu bránit Tvým touhám a přáním,
od srdce ti pošeptám - materiál scháním.
Políbím ti Tvoje jemný záda,
abych to dokázala jak moc Tě mám ráda.
Tvoje přání a prosby se už brzy splní,
na to přece stačí i trocha toho snění.
Snil si někdy o tom, že budeš mít rodinu?
I ty nejtajnější sny, mají světlou skulinu.
Na co sy myslel, když padala hvězda?
Určitě víš, že dnes se Ti to nezdá.
Máš ještě další tři krásná přání,
tak si něco přej - nic Ti v tom nebrání.
Co sis kdy přál ze všeho nejvíce?
Málo o tom lásko, málo o tom mluvíme.
Víš proč Ti říkám, jak moc tě mám ráda?
Aby jsi věděl, že neukážu Ti záda....
Autor BlackQueen, 18.11.2009
Přečteno 360x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Elisha, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě se to moc moc zamlouvá!Jen tak dál:)))

01.04.2010 17:20:00 | ilona

Prosby, přání, touhy, sny, emoce, to je
energie, která se dá využít.Když to umíš napsat, tak mluv, říkej nahlas bez ostychu co si myslíš.

01.04.2010 17:10:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí