I když je všechno jako dřív...

I když je všechno jako dřív...

Anotace: Jsi to ty!

I když je všechno jako dřív,
dny stejně šedivé a pochmurné,
minuty stále těžké a zdlouhavé
uvnitř mě, tam kdesi v srdci
cítím nezastavitelné chvění,
které nutí mě do cítění
jakoby Bůh svolal všechny živé říše
aby tančili mi v břiše,
při každé vzpomínce
na mého malého prince.

I když je všechno jako dřív
a listy ze stromů stejně padaj
květy tiše, bez závisti uvadaj.
kdesi, tam v srdci, hluboko v duši
cítím hřejivé teplo, které již tuší,
neznámého původu,
a v očích ze záhadných důvodů
objeví se štěstí,
které o tobě mi zvěsti
zlé i dobré, milé i nemilé
přináší.

I když je všechno jako dřív
a lidé se zasmušilou tváří
stejně otráveně žijí své životy
uvnitř mě, kdesi v srdci
je jedna velká změna - JSI TO TY.
Autor klajusenka, 18.11.2009
Přečteno 415x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ilona, Tere.SKA, Pythonissa__
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...znám ten pocit.Krásné!

19.11.2009 14:52:00 | Pythonissa__

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí