Pravda a lež

Pravda a lež

Anotace: touha

Oči hleděly. Nic neviděly.
Byla tma. Tma sama.
Uši poslouchaly. Nic neslyšely.
Bylo ticho. Nic a ticho. Ticho a nic.
Jazyk čekal na chuť. Nic necítil.
Nebyls tady. Nebylo nic.
Tělo potřebovalo dotek. Nic nepřišlo.
Nebyls tady. Znova.
Prsty hledaly. Nic nenašly.
Nebyls tady. Stále.
Slza se objevila. Jedna, dvě, tři…
Oči přestaly hledět.
Uši přestaly poslouchat.
Jazyk přestal čekat.
Tělo přestalo potřebovat.
Prsty přestaly hledat.
Srdce začalo lhát.
Autor boruvka, 18.11.2009
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí