Bojuj, prosím

Bojuj, prosím

Anotace: :/

Vytáhnu tmu ze srdce
jak lehká a nevinná je
podříznu jí zápěstí
a nechám ji krvácet.

Krvácet do očí slunci
schovanému za mraky
stydí se za náš život
který chci navždy zastavit.

Život s divnou budoucností
ptající se osudu
proč jsem nebyl nikdy šťastný?
a jednoduchý nebudu?

Jednoduchý jako boj
boj o nás jenž po Tobě chci
nevzdávej nás prosím
buď jistou že Tě miluji.
Autor Larey, 18.11.2009
Přečteno 331x
Tipy 6
Poslední tipující: Fighting Dreamer, Bíša, Zefi, Juraj Hrom, Giginka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí