Strach

Strach

Anotace: :/ #2

Stin teče po tmavém koutě
v zakouřené místnosti
plné rudých očí
civících se na mě jako na blázna
a já mám strach.

Měsíc krvácí z hlavy
na rosou pokrytou louku
již vínově červenou
květy na ní pláčou
a já mám strach.

Mraky roní slzy
při pohledu na můj život
šťastný pár to ignoruje
hodinu se líbá pod pohřmělou oblohou
a já mám strach.

Mám strach z Tvého strachu
který stojí mezi námi
pyšně si píská do prostoru
proč jen nechce odejít?
Autor Larey, 18.11.2009
Přečteno 315x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Giginka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí