JSI MŮJ

JSI MŮJ

Anotace: Pro Mr. M.S. (2007)

Jsi mi cizí
a přeci tě znám.
Veškerá realita mizí
a přeci se tě obávám.

Slyším tvůj překrásný hlas,
nevnímám pomalu plynoucí čas.
Vidím tvé okouzlující oči,
bloudím životem, jímž svět točí.

Jsi můj sen,
můj přístav naděje,
jako všední den,
všední mořské příboje.

Šílím po tvém roztomilém úsměvu,
naslouchám svému srdci chorému.
Vlákám tě do pavoučích sítí,
neboť tě nemůžu míti.

Jsi můj nádech,
můj srdečný smích,
jako duchaplný příběh,
duchaplný třpytivý sníh.

Schoulím se tichounce, rovnou pod deku,
neumím předstírat, je mi do breku.
Věřím ve sny a v sama sebe,
Bojím se však, že miluji jen tebe.

Jsi mi blíž
a přeci se mi vzdaluješ.
Vždyť o tom víš
a přeci mě nemiluješ.
Autor PIPSQUEAK, 19.11.2009
Přečteno 343x
Tipy 3
Poslední tipující: losscar, Bereniké
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Byl v tom jiný důvod, ale to neřeš.*:)

03.02.2010 15:30:00 | PIPSQUEAK

Ve chvíli, kdy jsem tuto báseň psala, tak jsem to tak prostě cítila. Tím si projde každý, který umí milovat. Je to minulost. *:)

03.02.2010 15:28:00 | PIPSQUEAK

proč se bojíš že miluješ jenom toho jediného, protože Tě nechce?, smutná

02.02.2010 20:47:00 | losscar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí