Metafora

Metafora

Anotace: Svým způsobem o lásce...

Oukej zlato, co říct více,
když Ti řekne mám Tě rád.
Neplane Vám lásky svíce,
nestavíte z citu hrad.

Nejhorší jsou ti, co zvou Tě,
popít vínko, zapít žal,
probudíš se v temném koutě,
cítíš v těle každý sval.

Víš co lásko, vybal karty,
řekně, když se nakloní,
polibek Ti vtiskne na rty,
z úst mu pivo zavoní.

Potkáváš je vždycky všude,
neřekneš jim nikdy ne,
jen hořkost Ti po nich zbude,
tak to taky zůstane.

Pocit, že se nemáš ráda,
nesnášíš tu slabost snů,
pohled, dotek, vše je zrada,
až do konce našich dnů.
Autor aeshna, 19.11.2009
Přečteno 327x
Tipy 4
Poslední tipující: Antonín Sander, malá slečna, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí