Lásko, děkuji Ti

Lásko, děkuji Ti

Anotace: jen šelmičce poděkování za to, že mě má rád takovou jaká jsem a za ty krásné dny u nich i na ubytovně, děkuji moc...

Lásko, děkuji Ti
za krásné dny.

Splnil jsi mi
tak mé sny.

Nikdo se mě už nebude,
tak krásně dotýkat.

Nikdy bych to ani nepoznala,
Tebe nepotkat.

Vůbec Ti nevadí,že někde mi něco přebývá,
a někde zase něco chybí.

I přesto všecno se Ti moje tělo líbí.

Děkuju Ti lásko za to.

Ty jsi moje prostě zlato.
Autor Labanda, 20.11.2009
Přečteno 586x
Tipy 1
Poslední tipující: Sleepwalker
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí