Ach

Ach

Anotace: ,

_______________________________________________

Chybíš mi jako v zimě dlouhé dny
váhavost svoji pro mě rozetni
pro můj úsměv opět vzdychej, ach
neboť jinak rozplyne se v tmách

a city naše mrak zase zahalí
budeme-li lásku vzývat zpovzdálí
Pro spásu lásky naší, milý můj
mé city v sobě nes a opatruj.

________________________________________________
Autor slanina, 20.11.2009
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí