Dnes

Dnes

Anotace: Tak tuhle básničku nepovažuji zrovna za nejkvalitnější materiál xD xD xD, ale z významového hlediska ji sem musím vložit.

Sbírka: Tož troška takové té dětské zamilované melancholie

Dnešní den
byl jako motýlek na louce,
jak bláhový sen,
když pohladila jsi mě hebounce.

Když polibek jsi mi první dala,
myslel jsem, že štěstím zešílím,
když má ústa těm Tvým neodolala,
co bylo dál, už nevím.

Dalších pár minut
žil jsem v euforii,
kolem Tebe ovinut,
jen jsem vnímal tu epesii.

Tvůj pohled vášnivý
kříží něžný polibek,
dráždivý, vyzývavý,
cítím se jak medvídek.

Od té chvíle nebyl schopen
nikdo mi den zkazit,
v polibcích Tvých utopen,
budu se Ti k nožkám plazit,
jen aby přišel další den,
dnešnímu podobný,
kdy celý budu Tvůj jen,
připoután lanem magickým.
Autor Caligyula, 21.11.2009
Přečteno 557x
Tipy 1
Poslední tipující: Elisha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Těchto dnů je pořád nějak málo.

21.11.2009 13:37:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí