Jako Oheň

Jako Oheň

Anotace: Půlnoční sen

Korálky na prsou se třpytí,
ve tmavém lese, slyšet jde jen vlčí vití,
Noc je tmavá, nebe jasné,
tvá dlaň hebká a oči šťastné

Ve stínu noci, jako šelma jsi všude kolem,
při tvém doteku, cítím se býti bohem,
při pohledu vzhůru, vidím tebe,
miluju tě, jako hvězdy milujou nebe

jako jarní kviti, barevné a pestré, naplněné vůňemi,
zbožňuji tě, jako zlaté rybky zbožňují vodu tekoucí tůněmi,
jako oheň v mém srdci vzplála jsi,
jako nebezské tony v mých uších hrála si

jsme jako mocné ticho jenž nocí prostupuje,
jako svítící měsíc,jenž po obloze hvězdám ustupuje,

oheň v srdci mém stále více hoří,
jako mocná vlna, vše negativní boří,
čím blíže naše rty jsou k sobě,
tím silnější je pouto,jenž poutá mě k tobě

rty rudé a smyslné jako nejkrásnější
růže, polibek tak sladký a něžný, jak jen být může

nechť tento okamžik do dějin
naších srdci véjde, a na výjmečnou noc, společně se vydéjme..
Autor fire.tiger, 22.11.2009
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

viješ snad vence z vlčího kvítí,
nebo vyješ tklivě na měsíc?
Máš tam chyb(iček) jak máku,
a dle mého i podivné členění

22.11.2009 13:15:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí