lopata

lopata

Anotace: a tak to občas končívá

Není žádná novina
že je ze mě mamina
a z tebe televizní pruda
s kterým je jen nuda


kde je ten elegán a pán
kde jsou tvá poupata
Kde je tvůj úžasnej plán
vždyť ty jsi lopata

míval jsi tajná přání
a do ucha mi šeptal
moje paní

řekni proč je z tebe nula
a proč už nejsi chlap
snad ta touha neodplula
a nezůstaneš srab
Autor Akyš, 22.11.2009
Přečteno 302x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, nejsembásník, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No snad ta "nula" není napořád a od lopaty je to jen odraz.

28.01.2010 14:07:00 | hypertenze

Ajejda... probuzení do reality..?

22.11.2009 14:40:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí