Ona

Ona

Anotace: pro každého, je něčím jiným

Je chladivý vánek, co se toulá po stráni,
je to dlaň, co v úsměvu mi nebrání.
………………………………………………….
Je to letní deštík, co tiše teče mi po tváři,
je jako tekutá tuž v kalamáři.
………………………………………………….
Je to mohutný strom, co klidem dýchá,
je vní, ale i pýcha.
………………………………………………….
Je jako duhový motýlek, co unášího touha,
je to dravec, co ženeho zvědavost pouhá.
………………………………………………….
Je to zvuk hlasu, co slzy mé rozproudí,
je to nesmělý beránek, co bez stáda zabloudí.
………………………………………………….
Je jako nejsladší koktejl, co rád mícháš,
bez něj totiž jen z těžka dýcháš.
………………………………………………….
Je to vůně louky, pro kterou žiji,
je to cit, který po litrech liji.
………………………………………………….
Je jako stále se rozvíjející květ,
je to hřejivý dotyk, co nutí mě se chvět.
………………………………………………….
Je to chvíle ticha, v něžném objetí,
je to, co mě dohání k dojetí.
………………………………………………….
Pro mě jsi to ty!!
Autor Sharon, 27.11.2005
Přečteno 468x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Žasnu...
nestíhám číst všechno, to množství tady je nezvládnutelné, jsem moc ráda za ťuknutí, jinak bych o tvoje dílka přišla :o)

04.03.2006 20:20:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí