Ty a poezie..

Ty a poezie..

Anotace: I cynik občas něco cítí..

Sbírka: Srdce v sádře..

Tohle je pro Tebe - je to i pro mě,
ty a poezie, jste moje světlo ve tmě,
obě tak krásné, obě tak záhadné,
dvě dívky, nepochopené a posvátné,

obě Vás svým způsobem miluji,
jednu píši, jednu toužím políbit,
jedna mi je inspirací,
druhá jejím výsledkem,
jedna motivací žít,
druhá prostředkem,
a když se v jedné topím,
druhá mi je ostrovem,
pro mé city přístavem,
a nejde to bez Vás,
na to nejsem připraven,
nejde prostě přestat,
jste mým malým zázrakem,
a ty mým skromným opakem,
to co jiní nazývají
nad dušemi bdícím - strážným andělem.
Autor Dyjem, 23.11.2009
Přečteno 501x
Tipy 15
Poslední tipující: Šerák, Dota Slunská, harmony, enigman, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

výborné, neotřelé obraty...

13.10.2010 19:26:00 | Šerák

Vítej na Liter.cz! Dobrý start.

24.11.2009 06:11:00 | NikitaNikaT.

pro mne skvělé*st

23.11.2009 23:07:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí