Hloubka tvého vězení

Hloubka tvého vězení

Anotace: NE NE NE NE NE musím se smát není síla už dlouho

snaží se složit dohromady
a ty nepochopíš...

chystá se nadechnout
a ty hledáš východisko z nařčení...

sloupy...
jsou asi telegrafní
a dřevěný nabýtek na ulicích
vstřebává naši minulost
aniž bysme cítili
kapky potu
zažírající se do látek

a kdykoliv
i na dálku slyší tvůj úsměv
a musí pochopit
že nenadejde vykoupení
hledáním skrýše v sobě
když nezbyl ani malý kousek
mezi stěnami
prachem popsanými liniemi
co nikdy nevytvoří ucelený obraz

"Je tam kousek
malej
kousíček

nebo

(snad)

TEBE?!...

nebo
mi náhoda
obrátila srdce naruby
sežrala
a uložila
do louže strachu?..."

NIKDO Z NÁS NEMÁ PRÁVO SE PTÁT

sám sebe..
.
.
.
(i výkřiky se ztratí v temnotě)
Autor DIDADA, 24.11.2009
Přečteno 276x
Tipy 14
Poslední tipující: Aurelius, enigman, Maura, Labanda, Manstein, Romana Šamanka Ladyloba, CORONATION
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zeptat se můžu...ale nejspíš si neodpovím...

25.11.2009 12:57:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí